Kilpailu

Toisen asteen koulu menestyi "Milk Cupissa

Vaikka 5. luokan joukkue joutui valitettavasti häviämään vahvalle kilpailulle 16. kierroksella, 6. luokan joukkue esitti hurjan suorituksen. He voittivat Steinfurtin piirin mestaruuden vain yhdellä hävityllä sarjalla kuudessa ottelussa. Alustavalla kierroksella he voittivat ryhmänsä kahdella 5:0-voitolla ja voittivat sitten Gymnasium Johanneumin ja Gesamtschule Münster Mitten joukkueet 3:0 kuudentoista kierroksella ja puolivälierissä. Toinen 3:0-voitto münsteriläistä Gymnasium Paulinumia vastaan varmisti finaalipaikan, jossa Sekundarschule Epen joukkue voitti ansaitusti Gesamtschule Lotte-Westerkappelnin joukkueen 3:1. Voitto on hyvä tunne, ja lukion joukkue voi nyt matkustaa huhtikuussa Düsseldorfin osavaltion mestaruuskilpailuihin kilpailemaan NRW:n parhaiden joukkueiden kanssa. Siellä he toivovat seuraavaa suurta vääntöä.